0

Ev için ilginc tasarımlar

Posted by M. Gizem Akbulut on 18:56 in
Hepimiz evimizin modern,rahat ve sık olmasını isteriz.Tasarımcılarda artık sıradanlıktan cıkıp ilgi cekici ve kullanıslı tasarımlar dizayn ediyorlar.Yaratıcılıkta sınır tanımayan bir kac ornegi sizinle paylasmak istedim.


NAPTV


Cocuklar icin TV izlemek en buyuk eglencelerden bir tanesi ama cocuk bu yerinde durdugu gibi durmuyor.Bunu dusunen tasarımcı Sung-kyu nam cocuklar icin tabure TV tasarlamıs.NapTV hem dayanıklı hemde evde fazla yer kaplamıyor.Odasına Tv isteyen ve yer sıkıntısı olan cocuk odaları icin birebir.







KAN YASTIKLAR


Keetra Dean Dixon tarafından tasarlanan bu yastıklar ofiste,evde veya yurtta arkadaslarınıza saka yapmak icin superler.Rahatlıgıyla birlikte bir film sahnesini andıran yastıklar boyutları sayesinde kolay tasınıp her yerde kullanılabiliyor.
Daha fazla resim ve bilgi için http://www.fromkeetra.com/posts.php?post=012






ÇAKIL TAŞI KOLTUKLAR


Çakıl taşı seklinde dizayn edilen yastık ve koltuklar ilkel caglarda magarada yasıyormus hissi uyandırıyor.Bir ayrı kullanım olarakda bahce mobilyasi olarak dusunulebilir cimlerin ustunde buyuk cakıllar cok dogal ve şık bir görüntü oluştururken sizide rahat ettirecektir.Unutmadan söyleyeyim tasarımcı firma livingstones, web adresi ise http://livingstones.fr/

0 Comments

Yorum Gönder

Copyright © 2009 M. Gizem Akbulut All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.